Валiза напоготовi

І
Сталевий їжак
Що лежить на дорозі
Як маркер часів.
Жаху знак при порозі
Де сталкер присів.
Відтак заросло куширями
Що парком було
Де гамір веселий лунав
Та за громами-димами
Усе загуло
За поколіннями гав...

ІІ
Тут лемент колись не вщухав
І лилися слізоньки вдові.
Валіза напоготові.
Нікого не видно ніде
І дім без дітей
Що віднині в руїнах...
Моя Україна
За зойком солдата
За біженцем кожним
Бреде
І кожного любить
Матір безвиннa

2023


Рецензии