Одвiку так було

Одвіку так було. Не малювать потвор
І не творить непотріб та блюзнірство не вітати.
Проте - красою дім і місто огортати.
Найкращі серед нас гарцюють без ресор
Означені найліпших генів поєдинком
Наснагою сердець і поцілунками, що стрілись під сутінком.
Уважніш придивись - кого Марс справді обіймає?
Сільська Венера те за щастя має.
А вранці муж крокує на війну.
Час у відпустці недарма майнув.

21 липня 2023-го або Першого від Другого Пришестя року


Рецензии