За вiтрилом

Тож Фортуна переможе лише того, хто пасує перед Нею.
Колесо Фортуни лише та й від майстра колесо.
Колісницею примчишся до мети хоча б з борнею.
Вибоїн було до біса. Та як бачиш - пронесло!
Витівок Її не бійся в грі ілюзій, голограми.
Та занадто не турбуйся. Краще смійся - за вітрилом під вітрами
Насолоджуйся моментом від життя благих дарів!
Кожен день щоб орнаментом, золотом бортів горів
По бурхливим хвилям далі!
Тож продовжуй шлях з натхненням...
Зупинятися не варто - коли вітер в спину дує!
Там, на березі в комфорті брязкають чужі медалі
Та серця усі проймає лише човен з добрим йменням
Муж-герой і слава долі.

26 липня 2023 - го або Першого від Другого Пришестя року


Рецензии