Вже в межах тих

Вже в межах тих не мали ми скорбот.
ЛюцИфер сатанів і наостанок
зібгався, збігся шкірою увесь
Волав, худ, трясся та кістками торохтів.
Минули ті часи, коли до біса мали з ним турбот.
Узріти ж Господа - ба! Всякому кортіло.
Під Сонцем, Місяцем напружувалось тіло
Енергіями Зоресвіту звідусіль.
Святого Духу всякий є носій.
Хто не сприйняв - чортополох, немов - носило!
І з вісімкою - зтиком пірамід
Числа у серпні - чудо сотвориться
І світ небес прийде як ієрархій хід
І сяде на престол Господь не як тигриця.

28 липня 2023 або Першого від Другого Пришестя року


Рецензии