Якесь дежавю

Якесь дежавю...
Я знов на нічному вокзалі, відтепер же у цьому грандіозному пантеоні неоготики у Вроцлаві, місті котре так полюбили вкраїнці останніх часів.
Велелюдний вокзал під ніч ховає хвіст натовпу.
Посеред молодняка, що сновигає сомнамбулічно
Я чимчикую цілком символічно.
Ви скажете - це блюзнірство не ночувати,
А тільки чекати поїзда, що стане біля платформи під ранок
І кожен вагон запросить на ганок дому Меркурія, дому на колесах з крильцями.

31 липня 2023


Рецензии