Дух воiнiв

Є поезія у тому, що ми є.
Тож вітаймося на взаєм.
Війна промовляє до тебе лагідно
А Смерть навіює солодких пісень.
Кохання птахи вихваляють заодно.
Дітей у Майбутнє поведем
Попри всі прикрості Небуття
Попри демонів виття!
Нелякливі ж схожі на богів
Гомонять весело, регочуть
Та співають свій Безсмертя гімн.
Народів світу посміхи засяють
Як сонця три, а може більше!
З самим дияволом за перемир'я буде гірше
Лиш пекло, де чорти вовтузять, б'ють
Тих переляканих, що мир просили!
З Ярили свастям та тризубом Шиви
Зростає Дух Воїнів щосили!
23 березня 2023 року


Рецензии