життя шиття

чорним та червоним на білому тлі
нема й голці вороття
щодня випікаємо хліб
не згадуй про те що було колись
лише подивись на променів блиск
на хвилях зайчиків гру
та кожного дня той новий шлях торуй
яке б ймення твоє не було б
не занурюй у позаторішнє лоб
по колу йдучи вперто
болота минулого дух зпертий
а попереду діти твої малі і дружина
як по весні квітне ожина
22 березня 2023 року


Рецензии