Спiваючi пролiски
Міні-озерця на шляху, де я вдивляюсь в синь пролісків, що ротики роззявили
так, начебто співали!
Весна оголена лежала між стовбурів прямих
хмаринам посміхалась та гукала ехам...
Було їй що повідать геть усім
хто втрапив у обійми
в полон весни шаленої в прийдешній час!
8 Березня 2023 або Першого від Другого Пришестя року
Свидетельство о публикации №123080904106