Молитва целителю Пантелеимону

  Молитва великомученику и целителю Пантелеимону               
               
 О великий угодник Христов, страстотерпце и врачу многомилостивый, Пантелеимоне!
 Умилосердись надо мною, грешным рабом, услышь стенание и вопль мой, умилостиви
 небесного, верховного Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми
 исцеление от гнетущего меня недуга. Прими недостойное моление грешнейшего паче
 всех человек. Посети меня благодатным посещением. Не воз гнушайся греховных язв
 моих, помажь елеем милости твоей и исцели меня: да, здрав сый душою и телом,
 остаток дней моих, благодатью Божией, возмогу провести в покаянии и угождении
 Богу и сподоблюсь восприятий благий конец живота моего. Ей, угодник Божий! Умоли
 Христа Бога, да предстательством твоим дарует ми здравие телу и спасение души моей.
               
    
     tselitelyu-panteleimonu.html               
                Аминь.


Рецензии