Шкельца

Запацела маё шкельца:
Там, на захадзе, зазімак!
На стале, як мёд з відэльца,
Крошкі хлеба - ад дажынак.
Вырай знік. За акіянам.
Учарнелі каласы...
Меданосяць галасы!..
Дзе душа ляжыць бур'янам.


Рецензии