Пит Хейн. The unattainable ideal

 Недостижимый идеал
 
Нам надо жить
обычным днём,
словно последний день
живём.
 
Живи я так, по мне,
оно
меня бы в гроб свело
давно.




*************
Piet Hein.
The unattainable ideal
 
We ought to live
each day as though
it were our last day
here below.
 
But if I did, alas,
I know
it would have killed me
long ago.


Рецензии