Печаль

Коли прийде моя печаль
Розіллється на серці тугою
Ночі темні підіймуть на жаль
Всі мої потаємні спогади

Я візьмусь написати вірша
Не боронь мене,дуже прошу
Моя ніжна болюча душа
Потребує скинути ношу!

Коли прийдуть холодні дощі
Мої пісні зазнають тривоги
Ми до Господа тягнемо свічки
Забувая його дороги!

Хай насниться мені рояль
Залікує своєю грою
Розіллється на серці печаль
Я її відпущу до Бога….


Рецензии