Прими Молитву укр

Прийми молитву

Дякую, Господи, що Ти є!
Завжди поруч! Рятуєш мене!
Дякую Господи! Будиш -- встаю!
Свою молитву, Тобі віддаю!

Ти -- моя оселя, сумління моє!,--
Стіна кам'яна гріхи всі поб'є!
А вороги, що завжди постають,
Як листя пожовкле, у землю впадуть!

Ти Єдиний, Господь завжди єдиний!
І Твій Син, -- Любов Твоя, за нас!
Ти Єдиний, Благий і Єдиний!
Пошли Дух Святий, на усіх нас!

І витруть сльози нам, Твої долоні...
Єдиний Бог, Святий, нас не покинь!
Не залиши у темному полоні:
Розпусти наших помислів і діл!

Лише Ти, -- порятунок і наша дорога;
Лише Ти, -- та стежина свята!
Я звертаюсь до Тебе, до нашого Бога...
І молитву прийми -- я навіки Твоя!..


(Очень давнее,тоже из книги Псалмов)Эта песня очень проста в исполнении ... Но сейчас аллергия к сожалению из-за злой коррупции в Украине, сильно не в голосе... Буду пробовать петь, читать на вайбере, Ютубе.., не пропустите...


Рецензии