Пит Хейн. Grook to stimulate gratitude

 Грук для возбуждения благодарности
 в угрюмых рационалистах

 
Бывает частым
        сей исход -
ваш ум вас вдаль
        не заведёт.
 
Так радуйтесь,
     что чувства в вас
ума сильней
     во много раз.




*******************
Piet Hein.
Grook to stimulate gratitude
in sour rationalists.
 
As things so
    very often are
intelligence
    won't get you far.
 
So be glad
    you've got more sense
than you've got
    intelligence.


Рецензии