Гава суварин игит

Гава суварин игит,
Ватанин бина ухяф.
Аеси суман, вуне суварин хяф.

Улерис агвайа вун,
Вакас ацайда зе ул.
Дуйил але, зус гак ака хяд завун.

припев

Ширинди унбяй ве сас,
Шавхарин суман аваз.
Са зурба суван аслан,
Махтале вал Дагустан.

Ширинди унбяй ве сас,
Шавхарин суман аваз.
Са зурба суван аслан,
Махтале вал Дагустан.
.....

Заварил алеф суман,
Хядарин илдеш суман.
Дусте мидис, суварин хамужейран.

Дуях дахан ачух ирк,
Бавак кае масан кирк.
Кане рушан, ца хуна угая иркъ.


Рецензии