Подзвони

Заповзла ніч у оселю.
Де самотність п'є сама.
Та й надихалася хмелю.
Може навіть не дарма.

За моїм вікном осінь.
Тебе по світу жадання носить.
Не зупинити, не повернути.
Ніяк не можу тебе забути.

Подзвони, напиши.
І скажи, що  все гаразд.
Свої справи залиши.
Мені достатньо кілька фраз.
Подзвони, подзвони.
І мій голос пригадай.
Я увійду у твої сни.
Ти надію не вбивай.

Продерлась ніч в моє безсоння.
Самотність все рахує дні.
У серце стукає безодня.
Думку мої, такі дурні.

І знову дощ мені блюз заграє.
Що буде далі, ніхто не знає.
В мережах ми усі щасливі.
Але в житті такі вразливі.

Подзвони, напиши.
І скажи, що  все гаразд.
Свої справи залиши.
Мені достатньо кілька фраз.
Подзвони, подзвони.
І мій голос пригадай.
Я увійду у твої сни.
Ти надію не вбивай.

https://youtu.be/-KdL5XrQPMA?si=kXcjqdmF46sXJ_fO


Рецензии