Российская граница

До россiйскої гряницi
Як тi криси до крамницi (магазин) лiзуть всi
Щоб потраву натворить
Як не здiсти надкусить
Про Россiю там стрекочать
Роздэгбанити всэ хочать
То пихають свої танки
То ракэтами грозять нам янки
Свiи блок НАТО розширяють
I Россiю все лякають
Та нэ вийдэ вам нi як
Танцювати кроковьяк
Бiля нашо ї гряницi
Як полiзэтэ дамо по пицi
Бо россiйска гряниця
На замку як та крамниця
На кордонi охоронцi
Смiлi бравi хлопцi
Що умiют воювати
Батькiвщину захищати
Ви там силитись кричать
Якщо прийдэ час
Полетять ракэти на нас
Ми цэ знаем
Голоцюцьковi сини
Ми готовi вже з весни
I сормати й посiйдони
Вже стоять в нас наготовi
Якщо пуститэ ракэтку
То получити ответку
I такэ будэ ля-ля
Затрэмтить уся Земля
Так що думай нэборака
Головою а нэ с… зразу
Видно що поняв
Бо штани вжэ помiняв
Ви нэ раз ходили к нам
Ми давали по зубам
Так аж щэлипи трiщали
Дiти дома в вас пищали
Бо нi їсти нi води
Нiначiм поїхати
Нiкуда пiдти
Бо мамашам i папашам
Закортiло спозаранку
Захопить зэмлi дiлянку
Хай сосiд наш привика
Доленка в його така
А сосiд узяв дубинку
Загилив по рилу свинку
I всi сукини сини
Згинули в чужий зэмлi
Так що знай
Ти нiмкэня фон дер Ляйєн
Мэншэ хавку вiдкривай
I скажи своєму Шольцу
Нэхай дивиться в вiконцэ
Якщо русскi танки до вас
Прийдуть будэ вам усiм капут
Худо тут оцэ одуд
Так кричить
Якщо хочэ полiчить
Тих хто лiзэ у дупло
Дэ гнiздо в його було
Худо тут вашим танкам
I гарматам
Всi горять як пламя Ада
Так напрасно всэ отэ
Бендерлогам танки ви шлитэ
Худо тут i для солдат удачi
Бо присипанi рiлльою
I нэ трэба пэрэгною
Зэмля маком зацвiтэ
I травою заростэ
I нэ знатимуть їх мами
Де синiв їх похавали
Висновок такий
Сидiть янки в сэбэ дома
Їжти з маком калачi
Нэ топцюйтись радi Бога
Бiля нашого порога
Їй же Богу я прошу
А полiзеш дам я волю калашу.


02.08.2023


Рецензии