Я за тобою скучила

Я за тобою скучила…
Та даремно весь час минає,
Нас війна назавжди розлучила,
Але спокою досі немає.

Як забути ці очі усміхнені,
Що назавжди лишили розуму?
Моє серце на тріски розібране -
Ти ніколи не прийдеш додому.

Загорнути б всі спогади, мрії
У пухнастий плед, щоб не втратити.
Але зараз немає сили,
Я так хочу тебе знов побачити…

01.08.2023 (Київ, 21:21)


Рецензии