Кривий Р г. 31. 07. 2023
В край небесний, вічний разом піднімались.
Вже їм, янголяткам, не болить нічого:
Їх убив той злодій, що не зна святого.
І питала доня, обійняв матусю,
- Як тепер наш тато? Як мої бабусі?
Як їм всім рідненьким глузду не лишитись?
- Ми за них, мій янгол, будемо молитись!
Свидетельство о публикации №123080104513
Храни ВАС Господь!
Элиза Бэт 01.12.2023 19:11 Заявить о нарушении