Let it a Day of Merchant Fleet

  Взяли раз
ветрянные мельницы
c Ferrola -  на Штаты ,  over Atlantic's

  Far further up to the North
в - верховья
там где в полях
вообще
  Ре4ka теряется ( called by peoples as -  Delaware r.  -  -  Делаваръ )

 А -в ъ
 глубинке у них там
еще
 150 years passed - явные признаки  рабства
За что же бился Патрис ?
( ~ Парис за Elenu )
Feeling as bound for Slavery

- - -

 - Very sorry :  Not full completed 
 out of sense for awhile

  ...  Ten fifty four ! -  continue  :  Итаk :  - Camden давно
остался позади

 The Niggers sat on benches - полная деревня
On Sunset[left] they prayed to Lord  : -  " Today i was as good and kind a fellow
  for this - You gave me simplest feed - Благотворю !

И - тут
из-за излучины Dutch Ship 5-этажный - Suddenly :  - 0h-h  - Чудо  !
  Because we never had be preying - For This - какое чудо !

From right-Wing
 seemed i do to lean  - to touch und shake their hands
Забросила ж-the fate  с  - Луизианны                (!)

 - Оне
  то
 смотрят - kak на Чудо :   -  No need no more to lie , und run
und hide in hole . It's the Wonderful-wonderful-Life !

 Ан , тут
в Нью-Йорk
 kороче
 приезжает Линкольн
чья борода стремится
по ручью

 Сама сейчас ответь
" Где-Что-k Чему  " - ?

.

     ,  Од-наkо      ~



 


Рецензии