I ты чево-то вынул?

Ха, так возьмы уткны!
 
І вот мы тут всхотілы
Шэ й пуддыржаты тых,
Хто надто неухільный
В своейі боротьбі.

Да, й гэто лэхко – вбыты
В еврэев доляр с 7
І й карто быстро-быстро
В7 выслаты з РыБішк.

У нас жэ е й мобільный
Тіп банкінг ув Васішт.
Ій от: ага, вы віза?
Чы мастер-карто в двірк?

Ій вутку ж мы й злавілі зь,
Оно залізшы в пліт.
І влад донатый вкініл
 В чэсць марафона-стрім.

Так шо прабачце, Мік!
Хай вязняў так на двір.

...а ты шэ, друг, малый,
Шоб поніматы Кіньськ!


Рецензии