How the isaveli corruption works
PEOPLE ARE "BUYING" FROM NETANYATTY "FUTURE"
SOME BUYING THAT IMMIGRANTS WON"T HAVE CHILDREN
IT IS QUITE A PUBLIC OPINION
AND MANY VOTES CAN BE EARNED BY TRYING OF REALISING SUCH AN OPINION
THEN NETANYATTY TAKES THAT BRIBARY AND
TRIES OF REALIZING
IMMIGRANTS WON"T MATE AND WON"T MARRY
MAJORITY SUPPORTS
THEN I AM HAVING A BABY
THEN I AM CALLED OF INVESTIGATION
THEN I AM CONTINUING BY FORCE AGAINST ETAT OF ISAVEL
CRYMYNULL ETATA NOT A DEMOCRACY HUMAN RIGHTS ARE ATTACKED
CORRUPT CRYMYNULL "SELLS" FUTURES OF PEOPLE BOUGHT BY PEOPLE
PEOPLE ATTACK PEOPLE BY BRIBING NETANYATTY
Свидетельство о публикации №123072904676