San-Fransisko und orfan Kiirielko - заткни - свою

  Sometimes need I
to find myself
   in sorrow

 as commt to window widely
Open air

 As You no more to be
important
as fuckin' hole is not
 the way - - -  to  Mars

They run about White the House
- Dont do this Mitya stay aside

А - въ
это время
Прорвало плотину

И - понесло хибарkи , na - Х-уа чь :

"thinkithatweliveingardenofParadise !  - i did it to
understand

 no one got right the Time

But u did it from me ~  shwalava , spoiled my song -  :  -  Yeaes- YY-Yerz-Y-e 

  Дочь -  всю из - Папы

пока проститутка  , выбирает мужиков-Ъ

 Белый Слонёнок   - Ни шанса
в Гитис поступить
 
 Папа придёт из Палермо


-  Amigo Этна взорвалась - !

- Kastrolemiaimpozante
- Что и  - сообщил  :

 "  I-all    - - -  to fuck U   "              -      .. .  up_  ъ      ,
 ~  посыпались
 



 


Рецензии