Birth en eatata is not an achievement

 

ACHIEVEMENT IS BEING A WARRIOR
OR JOB
OR PUBLICIST
OR(CHILDBIRTH)
HO
YOU CAN BE BORN EN A PLANE
HO ADVANTAGE OF BEING BORN EN ETAT
WASHING FLOOR
NOT ENTO STAIR ROOM
ENTO YOUR APARTEMENTE
MS.MINE IS THE FOREIGN
MON JDJDBULING WON"T ATTITUDE
MAYBE THERMOYAL DIED SUDDENLY
THAT WILL BE GOOD NEWZ
I WILL TAKE CONTROL OVER THE CIRCLES OF THE FAMILIA


Рецензии