Netanyatty is birth raccistic pig

 

WHICH IS FLATTERING COMME GYTLER
IF YOU ARE BORN EN ETATA THEN YOU ARE "SUPERIOR" RACE
PIG AND NOT A ZIONIST NETANYATTY BABUN
EN 1991
CAME OF CREATING MURYKANYA EN ISAVEL
AND NO
WE ARE JEWS EN JEWISH ETATA


Рецензии