Netannyatty selfish beast

 
WHO DIDN"T GIVE INTY FADE TWO AWARD
THE SELFISH TIGHTWAD DIDN"T GIVE ANYONE ANYTHING
PIG NETANYATTY BABUN
CORRUPT ANIMAL
ANIMAL COMPLEMENT
BAD "HUMAN"
"CORPSE"
DEAD MEAT NETANYATTY


Рецензии