Щоб з нами був

Почув молитву, Господи, почув!
Така шаслива - з милим побувала,
Його своїм коханням напувала...
І Ти, Господь, як завжди, з нами був!

Це ж Ти вкладаєш в нас Свою любов
Таку міцну, гарячу, завжди вірну,
Твоя любов небесна, неймовірна...
Ти збільшуєш її - це кожен з нас відчув!

... Молюся за життя, за кожную родину,
За вірність у сім'ї, за гарні почуття,
Коханнячка у ній нехай не буде спину,
І щоб навік з Тобою були родин злиття!
              27.07.2023.


Рецензии