My shallow shirt
Just fine,
my dear!
Here hurts
And there too :(
But for me —
it’s very clear,
Pretty soon
I’ll better do !
Put red lipstick,
Blue eyeshadow!
Green, with flowers
On it, mini skirt
To match a shallow
My new orange
shirt a bit !!! (What a combination))) lol
I am not too young
And skinny,
But believe in good in life —
Скоро на его машине
He’ll teach me how to drive:)))!
Haha
Вот так, примерно, я себя и чувствую сейчас! Спасибо. Потом, надеюсь, буду даже лучше:)!
Желаю хорошего легкого отношения к сегодняшнему дню! Все проходит и он пройдет, но пусть оставит хороший след:)!
Свидетельство о публикации №123072605192