повернусь
Хоч на ніч одну у родимий дім.
Оберну, оберну у замочку ключ,
Обійму тебе я нашвидкуруч.
Цілу ніч, цілу ніч говоритимем,
Доторкаючись до лиця лицем.
А за тим, а за тим, сон закінчиться,
Ти змахнеш сльозу, що на вилиці.
Повернусь, повернусь я до висоти,
Аби плакати більш не мала ти,
Ворогів побороли аби-но ми
і любов пливла би долинами.
світлина: Деніс Саражин.
Свидетельство о публикации №123072603163