The enemy netanyatty doesnt represent the etata

 

ONLY SOME POPULATIONS
EXTREAMLY RADICAL BANDITS MAROKAKAZ
THAT TRY PREVENTING OUR LIFE EN ETAT
OUR WORK
OUR FAMILIES
AS SOON AS THERMOYAL HEARD THAT I BECAME A FATHER
RAN FAST ENTO MITTAZA AND COMPLAINED OF "THREATNINGZ"
MY EXISTANCE APPARENTLY THERMOYAL CLASSIFIED AZ A THREATH
MY GOODNESS "THREATH"
IF I HAVE "LOVE" THREATH
TOAD NAMED IZHAK MOYAL
THAT IS WONDELLISTIC
AND CURSES EVERY GOODNESS
MAROKAKA THAT VOTED NETANYATTY BABUN
ISAVEL DIDN"T GIVE LIFE TOWARDZ SOCIETIC AND REUSYAN PEOPLE
CUZ BE A GOAT CORRUPTION ALONG MURYKANYA
MURYKANYA CURSES AND BLOCKS REUSYAN PEOPLE EN ISAVEL
DESPITE BEING JEWISH(UNIMPORTANT CUZ BE A GOAT JUDAISM LITERATURE ETATA OF BIRTH NATIONNULITY)
MURIKANYA INTERFERES AGAINST ISAVEL INTEGRITY AS JEWISH ETATA


Рецензии