Netanyatty came en 1991

AND PROMOTES NEGATIVE PLANNING TOWARDS SOVIETIC AND REUSYANS PEOPLE
EN ISAVEL
"MURYKANIC FUTURE PLANNING"
THE []EATH
ECONOMICAL DESTRUCTION
SPIRITUAL DESTRUCTION
PHUSIOLOGICAL DESTRUCTION
SEXUAL DESTRUCTION
MURYKANYA "OPINION" TOWARDZ REUSYA


Рецензии