Спiв молитви
Прислухаючись до світу,
кличу світло,
Як відгукуються у ночі
На звук її пориви вітру.
і звуки змінюються за рахунок вітру.
послухай, як Октави
граються у небі
І у глибині Небесних звуків. Краса
Звучить молитви у кожній фразі.
Ще не народжені слова,
Але звуки силу знаходять,
Послухай як
Звучить трава, вода, небеса,
планета...
Відчуй, як рідшає Морок,
Народжуючий потоків Світла.
і навіть Дерева слухають
мелодії небес,
І я зливаюсь із ними.
Ми єдині...
І відчуваю биття сердець
Землі моєї та Неба вночі синій.
Відкрийся світу, трохи дихаючи,
Наповнись звуками Всесвіту...
Мовчи!
молитву тиху послухай,
І нехай співає душа,
Без слів співає вона, проникливо...
Здіймав з надією всі гілки до небес,
Творять дерева чудову молитву.
І тихий шелест кожного листа,
Як тихий шепіт, навернений до серця.
Тихенько молитву мені
співають небесні звуки...
Ловлю душею звук чарівної ночі,
Коли з небом каже душа,
І розлучатися з нею вона не хоче.
І кожну мить ловлю,
І серце в ньому живе та завмирає...
я в Ангела вчуся молитві тієї,
З надією піднімаючи руки до неба.
І серце відкриваю у годину ночі,
Прагнучи почути небесні пісні звуки.
Душа бажає з Богом говорити,
Перед Його величчю завмираю
І над землею, блаженствуючи,
ширяю...
Молитви, немов Ангели святі,
Летять до престола вічного Творця.
Свидетельство о публикации №123072502004