***
Але я вже відчула смак гіркий розлуки,
Забуть не можу твоїх втомлених очей,
Та твої ніжні та надійні руки.
Безсонні ночі та похмурі сірі дні,
Як нескінченні та жорсткі тортури,
Малює дощ твій образ у вікні,
Будує тиша надвисокі мури.
Твоє мовчання мучить та болить,
Десь глИбоко вмирає ніжна птиця,
Поранена,з останніх сил летить,
Щоб встигнути ще раз тобі насниться.
Невизначеність гірше слова "ні",
Вона глибокій темряві подібна,
Якби ти знав,що дорогий мені,
Якби ж я знала,що тобі потрібна. .
Свидетельство о публикации №123072404608