Вона ма с ро-зелен оч

Вона має сіро-зелені очі,
Глибину їх солодку тобі так хочеться пити.
Вона ходить до тебе кожної ночі
Ти не можеш без неї спати,ти не хочеш без неї жити.

Її стегна округлі такі манливі,
Особливо,коли вона  для тебе танцює.
Ти питаєш її: А може ти відьма?
А вона тихенько сміється та ніжно цілує.

Її пальці грайливі вбирають розум,
Її ніжні вуста випивають душу .
Вона вміє додати крила буденній прозі,
Вона може собой напоїти сушу.

Вона поруч з тобою,навіть якщо делеко,
Вона в дУмках твоїх та бажаннях кожної миті.
Вона небо, повітря, вода, вона біла лелека,
Вона янгол твій світлий у цьому шаленому світі.


Рецензии