Пит Хейн. Problems worthy of attack

1
Ребус, важный,
чтоб напасть, 
тем богат,
что сдачи даст.

2
Ребус, важный,
чтоб напасть, 
ценен тем,
что сдачи даст.



*************
Piet Hein.

Problems worthy
of attack
prove their worth
by hitting back.


Рецензии