Фiласофiя майго акна

Калі адчыніцца акно -
Яно пакажа маё дно.
І адлюструе маю сутнасць:
Акно - люстраванне...
Тады спасцігні свята боль.
Кахання зорнага лязо,
Кране няхай тваё крысо.
Надрэжа белую тканіну.
Замры тады хоць на хвіліну!
Каб ружу згледзець як даніну.
Яна хітону прарасце -
З надрэзу зацвіце!..


Рецензии