У весело дороги нав ть вибо н нема

У веселої дороги навіть вибоїн нема
Хай людина робить кроки і вирішує сама
Безпідставно поважати всіх, хто поруч шкандиба,
Сина чує серцем мати, а життя це боротьба.

Невід'ємним обеліском серед куряви сосна
Величезним чорним писком суне довбана війна.
І допоки ти в коморі бачиш жмуток конопель,
І на суші, і на морі йде в безодню корабель

       


              <23лип22>


Рецензии