про нутро

У сонця беру жовть,
У моря беру синь.
Із пилу моя плоть.
Душі не знайти скін.

Світанок - то мій брат.
Нічка - сестро моя.
Немає таких грат,
Що не розривав я.

Не задля життя льох.
На бій барабан б'є.
Кохана і Бог, вдвох,
У серці моїм є.

У сонця беру жовть.
У моря беру синь.
Як любиш мене - входь.
Як кривдиш мене - згинь.

світлина: Михайло Дерегус.


Рецензии