Душа у кишенi

душа у кишені,
Вивертає все по ночах,
тільки загляни
і ти побачиш...
У душі дві величезні кишені:
В одній кишені образи,
обмани та біль лише зберігається.

А в іншому радість тільки зберігається,
Щоб втішити себе
і довго не злитися.

відкриваю одну кишеню,
вилазить
в цей момент злість, як джин.
 
душа лиходійка,
неначе моторошний ураган,
Накуролесить, звинуватить -
і знову у кишеню,
несячи за собою вантаж.

струснувши інший,
вилазить у цей момент радість,
як джин.

А може, є вихід?
Образ, обмани та біль не помічати,
Злість на доброту перемикати.

Тоді в ній щастя пісні співатиме,
і радість у кишені бродитиме,
перегороджуючи дорогу всім образам,
обманам та болям.

так душу у кишені
Закриваю на п'ять замків,
Щоб минулого міражі
Не вбили моє кохання.

Щоб минулого міражі
Не змогли всі замки відімкнути.

Щоб минулого міражі
Не змогли мене знову розіп'яти.


Рецензии