Пит Хейн. The ultimate wisdom
Мыслители
достичь высот должны
по окончаньи
познанья
заблуждений всех земных
- самокопаньем.
********************
Piet Hein.
The ultimate wisdom
Philosophers
must ultimately find
their true perfection
in knowing all
the follies of mankind
-- by introspection.
Свидетельство о публикации №123072206283