Вершнiк

Вершнік на золку агледзіць палі.
Ранак сустрэне - і прэч ад зямлі...
Што гэта? хто гэта? прывід? ваяр?
Ці ні Пагоня імчыць, - там, дзе яр?!

Зоркі драбнеюць, у сховах, калі
Вершнік на золку агледзіць палі.
З'ясніцца неба - паскача праз яр!
Іншага краю ваяр, гаспадар...


Рецензии