Любовь и грех

  Н.Бидненко
Якби ти знав, як світло на душі –
І не тому, що сонце ясне –
Бо поруч ти і все прекрасно…
Хвилини щастя, не спішіть!
Якби ти знав, яким пустим
Було життя моє до тебе,
Та я дійшла з землі до неба
Й минуле стануло, як дим.

Любов… і гріх… Над нами – Бог…
Умовності? Розірвем пута,
Хай потім буде біль і скрута,
Але сьогодні ми удвох!
***
Если бы ты знал, как светло на душе-
И не потому, что солнце ясное-
Ведь рядом ты и всё прекрасно...
Минуты счастья, не спешите!
Если бы ты знал, каким пустым
Была жизнь моя до тебя,
Но я дошла с земли до неба
И прошлое растаяло, как дым.
....
Любовь.. и грех... Над нами - Бог...
Условности? Разорвём оковы,
Пускай потом будет боль и нищета,
Но сегодня мы вдвоём!


Рецензии