Обiйми

Візьми мене, кохання, в обійми
І міцно, міцно обійми...
Міцно Притисни до себе,
відчуваючи щем між грудей.

Чудовою хмарою накриєш,
Зігрієш, моє серце заспокоїш,
Собою до країв наповниш своїм теплом,
Порожню мою душу оживиш...

Візьмеш мене, кохання, в обійми,
Нехай ненадовго, хочь на мить!
Але ця мить в обіймах щастя,
  Просто необхідно мені, як повітря

Лише мить і я дізнаюся,
Що життя моє не дарма пройшло...
Кохання! Візьми! Я благаю!
У свої обійми мене...


Рецензии