Не на часi?

Чи може хтось пояснити людині, що відбувається у воюючій країні?
Чому заводи Міністерства оборони не виробляють так потрібні нині дрони?
Чому героїв бойових не бачать? Чому бійцям контуженим не платять?
Чому кіно знімають і в тилу мостять дороги? Хіба ж у нас не ВСЕ для перемоги?
Чому всіма керують друзі Президента? Чому працюють злодії, хабарники, агенти?
Чому від влади не звільняють зрадників, жорстоко не страчують скарбників?
Чому народ не скаже грізно – ДОСИТЬ?! Невже дозволимо все зіпсувати зовсім?
Поки при владі будуть Єрмаки, не перемога станеться, а навпаки.


Рецензии