Sense always bad

 
CAUSE SENSE IS CLASS
CLASS IS EVERY MEANING
NAME OF A CLASS IS A CLASS WITHIN CLASS
SEPARATISM OF MEANINGS MEANS SENSE
HENCE SENCE IS ALWAYS SEPARATISM
SEPARATISM MEANS NEGATIVE
NEGATIVE AND RESISTIVE
RESISTANCE IS NOT TOGETHER
GOOD IS TOGETHER
THE SOCIALISM
HUMANITY UNITED
EVERYONE TOGETHER IS GOOD
HUMANITY SEPARATED MEANS BAD
NEGATIVE
SEPARATISM
IMPEERIALISM
EXPLOITATION
SLAVERY


Рецензии