Рiдненька матуся

Рідненька матуся, щира матір моя!
Коли вже вернуся? Не знаю і я.
В цей мир пандемії і злобність країн,
Немов люті змії зповзають з руїн.
Побачити хочу і крепко обняти.
Дивитися в очі і цілувати.

20.02.2021 р.   


Рецензии