любiть життя!

Любіть усе , до чего серце лине
До чого тягнеться душа!
Наше життя відкрита книга
Тож напишіть її до самого кінця
Нехай вона залишиться родині
На згадку та на користь дітлахам

Любити це мабуть єдине
Що прагнуть наші сонячні серця!
Своїй душі даруйте добрі крила
Та завжди йдіть дорогою творця
Навчитись жити гідно та відкрито
Для цього нам дароване життя!


Рецензии