Isavel is classfying immigrants as negative left w
Isavel is classfying immigrants as negative left wing
And threatening by any negattive
Unite the etata not by childbirth en etat
Unite by civilianship
Nationnulity is both judaizm and civiliansheep
Jewish and democratic etata
NO BIRTH RACCISM
JEWS HAVE SOME PRIVILEDGE BE CUZ BE A GOAT I AM JEWISH
AND LITTLE FLY NOT
WE ARE NOT TOGETHER
ALSO LITTLE FLY IS A CIRCLE
WE ARE SEPARATED QUALITATIVELY
AND ON SEVENTH OF MARCH TWO THOUSAND AND TWENTY TWO
MATHERFATHER NOT A WORRIOR
ILDF ISAVEL DEATH FORCES HONOR
DESERTERS SHAME
CIRCLE WON"T GIVE GRADES WE ARE MEN
AND MEN ARE EMPIRE
WE WON"T BE FEDUP
WE ARE THE WEIGHT
PROVINCE REBELLING AND EXPRESSES SIN RESISTIVE AND NEGATIVE
TOWARDS THE EMPIRE MEN
MISANDRIC REBELLING
THEN WE MISOGENY LITTLE FLY MIGHT BE ARRESTED
AND INVESTIGATED
THEN ACCUSED AND CONVICTED THEN EN JAIL AGAIN
Свидетельство о публикации №123071703554