дитинство

До тебе лине моє серце
Співучій, ніжний любий край!
В мій дім, коли я ще малеча
Смачного їла пирога.

Де матінка моя співала
Пісні,що в серці назавжди
Залишили весняні ранки
Де татко був ще молодий!

Як добре пам’ять розгортає
Як я росла в своїй сім;ї,
Коли бабуся приїжджала
Як добре пам’ятати це!

Де друзі та шкільні уроки
Де люба вчителька моя
Мені нагадує в альбомі
Якою я колись була …

Як швидко ці часи минули
Заплющив очі та відкрив
Лише на пам;яті римую
Все те, що було дорогим


Рецензии