любому дiду

Я завжди для тебе красуня
Навіть зморшки мої не біда!
Я для тебе твоя кицюня
Найдорожче це наша сім’я!

І нехай наші роки минають
Та незмінне залишиться нам
Я кохаю,ти мене кохаєш
Саме цінне це наше життя!

Так і буде завжди неодмінно
І нехай оминає нас час!
Наші діти сімейна фортеця
А онуки продовження нас

Я завжди для тебе красуня
І завжди я тобі посміхнусь
Неодмінне моє бажання
Бути поручь мій любий дідусь!


Рецензии